Henkilöt

"Muodostelmaluistelu ei ole vain huippu-urheilua vaan myös rakas ajanviete"

Jesse Laesterän Elämän Liekki -muistopalkinto Anna Larmolle

25 helmikuun, 2024 STLL Anna Larmon kotialbumi

Jesse Laesterän Elämän Liekki -muistopalkinto on tunnustus, joka jaetaan vuosittain muodostelmaluistelun SM-kilpailujen yhteydessä. Tämä arvostettu palkinto on ollut jaossa vuodesta 2004 lähtien. Palkinto myönnetään yksilölle, joukkueelle tai yhteisölle, joka on omalla toiminnallaan merkittävästi edistänyt tai kehittänyt muodostelmaluistelua joko kotimaassa tai kansainvälisesti. Vuosittaisen palkinnonsaajan valitsee Suomen Taitoluisteluliiton muodostelmaluistelun lajityöryhmä. 

Vuoden 2023 Elämän Liekki -palkinto myönnettiin arvioija Anna Larmolle, ja se luovutettiin muodostelmaluistelun SM-kilpailujen 2024 yhteydessä Turussa. 

Arvokasta asiantuntemusta

Anna Larmo on vaikuttanut muodostelmaluisteluun niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin jo useiden vuosikymmenten ajan. Hänen menestyksekäs luistelu-uransa on sisältänyt lukuisia Suomen mestaruuksia sekä menestyksekkäitä esiintymisiä arvokilpailuissa. Anna jatkaa edelleen aktiivista luistelua Masters-sarjassa Helsingin Taitoluisteluklubin Best Before -joukkueessa.  
 
– Olen yllättynyt ja kiitollinen tästä palkinnosta. On hienoa saada tuoda esiin sitä tärkeää työtä, jota teknisessä paneelissa tehdään. Maailmanluokan luistelijamme vaativat myös maailman parasta arviointia pärjätäkseen kovissa arvokilpailuissa. 

”Muodostelmaluistelu ei ole vain huippu-urheilua vaan myös rakas ajanviete.”

Luistelun ohella Anna on tehnyt pitkän uran lajin arvioijana ansaiten arvostusta taidoillaan ja tarkkuudellaan. Anna on toiminut arvioijana useissa arvokilpailuissa viimeisimpänä saavutuksenaan muodostelmaluistelun maailmanmestaruuskilpailut vuonna 2023. Lisäksi hän on osallistunut aktiivisesti Suomen Taitoluisteluliiton toimintaan eri työryhmissä tarjoten arvokasta asiantuntemustaan liiton käyttöön. 
 
– Haluan nostaa esiin myös meidän upean ja kasvavan kansallisen sarjan, joka on lähellä sydäntäni. Muodostelmaluistelu ei ole vain huippu-urheilua vaan myös rakas ajanviete kaltaisilleni tuhansille liikunnan iloa ja treenikavereita kaipaaville harrastajille. 

Jesse Laesterän Elämän Liekki -muistopalkinnon saajat.

Lue myös
Tapahtumat

Suomea MM-kilpailuissa edustavat joukkueet nimettiin

Helsinki Rockettes muodostelma­luistelun Suomen mestariksi 

25 helmikuun, 2024

Tapahtumat

Junioreiden kärjessä Dream Edges Junior

Helsinki Rockettes johtaa SM-kilpailua Turussa

24 helmikuun, 2024

Tapahtumat

Turussa jaossa MM-paikat 

Muodostelma­luistelun SM-mitaleista kilpaillaan viikon­vaihteessa

21 helmikuun, 2024