Tapahtumat

Valtter Virtanen sijalle 11 Denis Ten Memorial Challenge -kilpailussa

30 lokakuun, 2021 STLL Antti Lehto

Valtter Virtanen luisteli Denis Ten Memorial Challenge -kilpailussa Kazakstanissa sijalle 11 pistein 177,47.

Virtanen avasi vapaaohjelmansa neloistulpilla, joka kuitenkin jäi kierroksiltaan vajaaksi. Ensimmäisen kaksoisaxelin helpottuminen yksöisaxeliksi ja ritin jääminen kahteen kierrokseen näkyivät pistesaldossa, kuten myös Virtaselle totuttua matalammiksi jääneet piruettien vaikeustasot. Nelinkertainen Suomen mestari löysi kuitenkin vapaaohjelmastaan myös paljon onnistumisia.

– Ihan hyvä energia ja tekemisen meininki oli tänään. Toki virheitäkin oli, mutta olen tyytyväinen, että sain tehtyä kaksi onnistunutta kolmoislutzia sekä yhdistelmien perään kolmositulpit. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, jo ensi viikolla Dortmundissa kilpajäille palaava Virtanen totesi.

Lääkärinäkin tunnettu Valtter Virtanen on kisareissussa Nur-Sultanissa yhdessä valmentajana toimivan vaimonsa Alina MayerVirtasen sekä parin yhdeksänkuukautisen tyttären kanssa.

– Täytyy sanoa, että kisapäivät menevät nykyään huomattavasti nopeammin, kun on lapsi mukana viihdytettävänä. Kun itse olin jäällä ja Alina jään reunalla, toimi Emmin (Peltonen) valmentaja Sirkka Kaipio lapsenvahtina, Virtanen kertoi nauraen.

Miesten kilpailun voittoon luisteli Venäjän Petr Gumennik 263,14 pisteellä.

Denis Ten Memorial Challenge -kilpailun tulokset.

Lue myös