Tapahtumat

Janna Jyrkinen ja Makar Suntsev aloittavat kilpailukautensa

Junioreiden GP-sarja käyntiin Ranskan Courchevelissä

16 elokuun, 2021 JA STLL

Taitoluistelun kilpailukausi pyörähtää käyntiin junioreiden Grand Prix -sarjan ensimmäisellä osakilpailulla Ranskan Courchevelissa. Suomesta kilpailuun osallistuvat Janna Jyrkinen ja Makar Suntsev.  

Lappeenrannan Taitoluistelijoita edustava Janna Jyrkinen, 14, osallistui viime kaudella kahteen kansainväliseen kilpailuun. Latviassa järjestetyssä Volvo Open Cupissa hän luisteli ylivoimaiseen voittoon ja Tallink Hotels Cupissa viidenneksi.  
 
– Minulla on hyvät fiilikset ja olen harjoitellut paljon. Tavoitteenani on saada aina puhtaita suorituksia ja puhtaat ohjelmat, Janna Jyrkinen kertoo.  

Kotkan Taitoluistelijoiden Makar Suntsev palkittiin keväällä Taitoluisteluliiton Vuoden lupaus -palkinnolla. 17-vuotias kotkalainen luisteli upeasti viime kaudella ja teki ennätyspisteensä 172 Tallink Hotles Cupissa sijoittuen kuudenneksi. 

– Haen tältä kaudelta hyviä suorituksia ja tavoitteeni on parantaa viime kauden tulosta sekä saada lisää laatua ohjelmiin ja lisätä mahdollisesti uuden hypyn, Makar Suntsev pohtii. 

Courchevelissa Ranskassa 17.–21.8.2021 järjestettävän Junior Grand Prix -kilpailun tulokset.

Junioreiden Grand Prix -sarja jatkuu 1.–4.9. Kosicessa Slovakiassa. Kilpailuun osallistuvat Olivia Lisko, Makar Suntsev ja jäätanssipari Daniela IvanitskiyDavid Goldshteyn.

Lue myös
Tapahtumat

Upea nousu lyhytohjelman jälkeen

Janna Jyrkinen yhdeksäs junioreiden GP-kilpailussa Itävallassa

9 lokakuun, 2021

Tapahtumat

Olivia Lisko 11. junioreiden Grand Prix -kilpailussa Slovakiassa

”Tällaisen suorituksen jälkeen on hyvä lähteä jatkamaan kautta”

5 syyskuun, 2021