On/Off Ice

Taas tavattiin Hartwall Areenalla

14 helmikuun, 2018

Viime kevään taitoluistelun MM-kilpailut olivat todella vahva keskustelunaihe, kun suomalainen urheiluväki kokoontui 18. tammikuuta Hartwall Areenalle Urheilugaalaan. Eikä lainkaan vain siksi, että taitoluistelun MM-kisamme oli yksi ehdokkaista Vuoden Urheiluilmiöksi.

Ehdokkuuden kunniaksi taitoluisteluväkeä oli Urheilugaalassa paikalla paljon tavallista enemmän. Varsinainen pöytiin sijoitettu kutsuvierasporukka oli jo tuntuva, liiton luottamushenkilöiden ja toimiston väen lisäksi paikalla oli MM-kisojen järjestelyjen avainhenkilöitä.

Vielä isompi taitoluisteluporukka seurasi gaalaa katsomosta. Taitoluisteluliitto sai nimittäin ehdokkuutensa ansiosta katsomolippuja, ja peräti 90 MM-kisojen vapaaehtoista sai mahdollisuuden tavata toisiaan.

Vuoden Urheiluilmiö -palkinto meni koripallon maajoukkueelle, joka nousi koko kansan suosikiksi ja tulokas Lauri Markkanen fanien keulakuvaksi EM-kisojen Suomen alkulohkossa.

Taitoluisteluväki hurrasi rajusti, kun jaettiin VAU:n Vuoden Urheiluteko -palkinnot. Yksi palkituista oli taitoluistelija Elina Salminen. Elinasta lisää juttua sivulla 33.

Taitoluistelu-lehti 1/2018