Tapahtumat

Tähdet hurmasivat yleisön Helsinki Grand Prix’n gaalassa

5 marraskuun, 2018

Helsinki Grand Prix huipentui sunnuntai-iltana gaalaan, jossa kilpailuun osallistuneet luistelijat järjestivät yleisölle viihdyttävän show’n. Jäällä nähtiin vapautuneita esiintyjiä, jotka nauttivat silmin nähden kilpailujen jälkeisestä fiiliksestä: faneille flirttailtiin ja kujeiltiin avoimesti.

Miesten voittaja Yuzuru Hanyu oli fanien kameroiden ristitulessa koko esityksensä ajan. Kameroiden napsunta säesti musiikkia ja Hanyu sai kumartaa useamman kerran esityksensä jälkeen. Parien voittajat Natalia Zabiiako ja Alexander Enbert tanssivat jäällä tulisen tangon, jota maustoivat upeat nostot ja heitot. Jäätanssin ykköset Alexandra Stepanova ja Ivan Bukin taituroivat sulavasti, eikä parin välistä kemiaa voinut olla huomaamatta. Jos parin vapaatanssia pidetään rohkeana, gaalaesitys oli sitäkin kiihkeämpi. Naisten sarjan voittanut Alina Zagitova kohautti tiukalla nahka-asulla hiukset hulmuten. Timmi prätkämimmi tosin sitoi hiuksensa ponnarille, ennen kuin kovensi vauhtiaan ja lähti kolmoishyppyyn.

Gaalan viihdyttävimmästä ja eniten naurun remahduksia saaneesta esityksestä vastasivat italialaiset Nicole Della Monica ja Matteo Guarice. Pari ”nyrkkeili” Rocky-elokuvasta tutun musiikin tahtiin, mutta riisui onneksi hanskansa ja tarjosi vähän herkempää menoa – Guarice tietysti ilman paitaa. Hupiversiot jäälle toivat myös Power Rangers -hahmoiksi pukeutuneet venäläiset jäätanssijat Betina Popova ja Sergey Mozgov sekä italialaiset Jasmine Tessari ja Francesco Fioretti, jotka kujeilivat jäällä kuin olisivat olleet biitsillä.

Kiitos Helsinki Grand Prix 2018!

TEKSTI Katariina Kivimäki KUVAT Antti Lehto, Sari Niskanen ja Elina Paasonen