Tapahtumat

Koko Suomi Luistelee myös MM-kisoissa

6 heinäkuun, 2017

Ympäri Suomen matkannut Koko Suomi Luistelee -kiertue jätti hyvästit tämän talven jäille naistenpäivänä
8. maaliskuuta Helsingissä. Vielä ennen MM-kisoja Koko Suomi Luistelee antoi suomalaisille mahdollisuuden kokeilla myös synteettistä jäätä GoExpo-messuilla 17.–19.maaliskuuta. Helsingin messukeskuksessa.

MM-kisaviikon aikana Hartwall Arenan jäälle pääsevät luistimin ainoastaan kilpailijat ja esiintyjät. Mutta ei hätää, Koko Suomi Luistelee on vahvasti mukana hallin off ice -tiloissa.

Areenalle tuodaan Koko Suomi Luistelee -kiertueen hauskat tintamareskit kuvalevyt, joiden avulla voi kuka tahansa syttyä jäätähdeksi. Koko Suomi Luistelee -tiimiläisiä ja laajemminkin Suomen Taitoluisteluliiton toimiston väkeä on tavattavissa kisaviikon aikana sisääntuloaulasta löytyvästä infopisteestä, jonka yhteydessä toimii myös liiton piste.
Taitoluisteluseuran aktiivi, tule ihmeessä juttelemaan Koko Suomi Luistelee -kokemuksistasi ja myös kyselemään lisää!

Koko Suomi Luistelee -hanke jatkuu ensi syksynä, ja tavoitteena on silloin mm. rohkaista yhä useampia taitoluisteluseuroja järjestämään omia ja omannäköisiään tapahtumia.

Liiton ständillä saa tietysti tietoa kaikesta muustakin. Siellä on myös jaossa rajoitettu määrä tätä, nyt kädessäsi olevaa MM-kisojemme erikoisnumeroa.

kuva Annastiina hemmi
Taitoluistelu-lehti 2/2017