Tapahtumat

Muodostelmaluistelun 2. SM-valintakilpailu

Helsinki Rockettes lyhytohjelman ykkönen

7 joulukuun, 2019 STLL Antti Lehto

Muodostelmaluistelijat kilpailevat viikonloppuna Lahdessa toisessa SM-valintakilpailussa.

Lauantaina käydyn SM-seniorisarjan lyhytohjelman melko selkeäksi ykköseksi luisteli HTK:n Helsinki Rockettes. Joukkueen Alarm-ohjelma soljui näyttävästi alusta loppuun ilman kommelluksia. Pisteet 79,34 on kauden kotimainen lyhytohjelman kärkitulos, joka tyydytti valmentaja Kaisa Arrateigia.

”Joukkue luisteli ohjelman tänään hyvin kurinalaisesti. Kaikki elementit olivat hallittuja ja taidokkaita.”

– Joukkue luisteli ohjelman tänään hyvin kurinalaisesti. Kaikki elementit olivat hallittuja ja taidokkaita, eikä siinä näkynyt mitään hötkyilyä. Olemme työstäneet paljon esittämisen tunnepuolta ja tulkintaa ja ne välittyivät tänään ohjelmasta hyvin, Arrateig kertoo.

Kilpailussa toisena, 6,06 pisteen päässä, on HSK:n Team Unique vauhdikkaalla ja asenteellisella Bad Que -ohjelmalla. HL:n Marigold IceUnitylle päivä ei sen sijaan ollut suopea. Escape Room -ohjelman ensimmäiseen elementtiin sattuneet kaatumiset rokottivat osaltaan pistepottia, joka on lyhytohjelman jälkeen 67,19. Espoon Lumineers-joukkue on neljäntenä.

Team Mystique junioreiden johdossa

Juniorisarjan johdossa on HSK:n Team Mystique, viime kauden SM-viitonen. Nousujohteista kautta luisteleva joukkue ansaitsi rytmikkäällä African Sun -ohjelmallaan 66,11 pistettä.  HL:n Musketeers vakuutti skorpionin hyökkäys -teemaisella kokonaisuudella tuomarit ja on 65,81 pisteellä toisena.

Team Mystique johtaa SM-junioreiden kilpailua lyhytohjelman jälkeen. Joukkue luisteli puhtaasti African Sun -ohjelmansa napatensa kauden parhaat lyhytohjelmapisteensä.
Team Mystique johtaa SM-junioreiden kilpailua lyhytohjelman jälkeen. Joukkue luisteli puhtaasti African Sun -ohjelmansa napaten kauden parhaat lyhytohjelmapisteensä.

Ensimmäisen SM-valintakilpailun marraskuussa voittanut HTK:n Team Fintastic on Musketeersin tuntumassa kolmantena pistein 65,49. Hallitseva Suomen mestari Kaarinan Dream Edges ei ole kilpailussa mukana.

Team Dynamiquelle noviisien 2. lohkon voitto

Noviisisarja on jaettu kahteen lohkoon, josta kakkoslohkoon kuuluvat joukkueet esittivät lauantaina vapaaohjelmansa. Tulokset kärjen osalta olivat samat kuin kuukausi sitten käydyssä ensimmäisessä valintakilpailussa. Niukkaan voittoon luisteli HSK:n Team Dynamique pistein 80,07. EsJt:n Valley Bay Synchronics sijoittui toiseksi 79,84 pisteellä ja ETK:n Blue Arrows kolmanneksi pistein 63,06.

Team Dynamique luisteli 2. SM-valintakilpailun voittoon.
Team Dynamiquen kultaputki jatkuu. Joukkue luisteli ensimmäiseksi myös 1. SM-valintakilpailuissa Espoossa marraskuun alussa.

SM-senioreiden ja -junioreiden sekä -noviisien 1. lohkon vapaaohjelmat luistellaan sunnuntaina.

Muodostelamluistelun 2. SM-valintakilpailun tulokset ja aikataulu.

Lue myös
Tapahtumat

Muodostelmaluistelun 2. SM-valintakilpailu

Helsinki Rockettes luisteli voittoon

8 joulukuun, 2019