Tapahtumat

Emmi ja Sirkka PyeongChangissa: osa 4

19 helmikuun, 2018

Suomen taitoluistelun olympiatiimin seikkailut olympialaisissa jatkuvat. Sirkka Kaipio tiivisti jälleen hauskasti kuulumisia paikan päältä.

”Tänään meillä oli kaksi oivallista sessiota. Ensin vuorossa olivat aamuharkat, jossa Emmi otti ensi liu’ut kisa-areenan jäällä. Upeissa puitteissa hyvä harkka. Myös USA:n luistelijat olivat ryhmässä, joten yleisöä oli katsomossa paljon”, Sirkka kertoo.

Toinen sessio parivaljakolla oli urheilupsykologi Terhi Lehtoviidan kanssa. Emmillä oli ensin omansa ja Sirkalla omansa sen jälkeen. Tuon jälkeen vuorossa oli kävelyretki kisakylässä, jonka jälkeen päädyttiin sovittamaan kansallispukuja. Jatkoa seurasi teeseremonian merkeissä.

”Nyt on henkistynyt ja seesteinen olo. Seremoniassa oli tarkka koreografia aina sormen asentoja myöten kuppia pidellessä. Rytmi liikkeissä ennen kulautusta ja hyvä esteettinen liike kumarruksissa olivat tärkeitä.”

”Mukana seurannut siirappinen ”riisipallero” meinasi tosin irroittaa hampaat, mutta onneksi kalusto on kunnossa. Hieno rauhoittumisen hetki!”, Sirkka nauraa.

Kuvassa Sirkka Kaipio ja Terhi Lehtoviita.