Tietoa lajista

Susanna Rahkamo Suomen Olympiakomitean ensimmäiseksi varapuheen­johtajaksi

21 marraskuun, 2020 STLL Antti Lehto

Jan Vapaavuori valittiin Suomen Olympiakomitean puheenjohtajaksi seuraavalle nelivuotiskaudelle. Rahkamo kamppaili tasaväkisesti puheenjohtajan paikasta, mutta toinen valintakierros ratkaisi äänestyksen Vapaavuoren hyväksi.

Suomen Taitoluisteluliiton ehdokas moninkertainen jäätanssin arvokilpailumitalisti ja tekniikan tohtori, Susanna Rahkamo, valittiin ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Sari Multala.

Rahkamo on toiminut Suomen Olympiakomitean varapuheenjohtajana vuodesta 2012 lähtien ja hallituksen jäsenenä vuosina 2008–2012. Suomen Taitoluisteluliiton puheenjohtajana hän toimi vuosien 2005–2014 aikana. Näkemystä ovat kartoittaneet myös nykyinen luottamustyö Euroopan Olympiakomitean Olympic Culture and Legacy -komitean puheenjohtajana ja työ Kansainvälisen luisteluliiton kehityskomitean johdossa.

Ura, koulutus ja luottamustoimet ovat opettaneet Rahkamolle yhteistyön elinvoiman. Kansainvälisyys, eettisyys ja yhteistyö ovat hänen mielestään avaimet kehitykseen, mutta yhteistyö niistä on hänelle ehdoton ykkönen. 

Suomen Taitoluisteluliitto ylpeänä onnittelee Susannaa ja toivottaa onnea matkaan!