Tapahtumat

MM-kummeilla kiireinen viikko

6 heinäkuun, 2017

Suomen MM-kisoille on talven mittaan valittu kymmenen kummia. He ovat ennen kisoja vieneet monin tavoin tapahtuman sanomaa eteenpäin ja toimineet hyväntekijöinä jakamalla vapaalippuja valitsemalleen kohderyhmälle. Mutta kummeilla riittää kiirettä myös kisojen aikana.

MM-kisojen kummeina toimivat oopperalaulaja, artisti Waltteri Torikka, Maailman parhaana naismaalivahtina palkittu jääkiekkoilija Noora Räty, arvokisamitalistimme Laura Lepistö, Kiira Korpi sekä Susanna Rahkamo ja Petri Kokko, kirjailija Leena Lehtolainen, Suomen kansallisbaletin taiteellinen johtaja Kenneth Greve, laulajatähti Diandra sekä säveltäjä, muusikko Lenni-Kalle Taipale.

Heistä Diandra, Waltteri Torikka, Kenneth Greeve ja Lenni-Kalle Taipale ovat kaikki mukana tiiviisti etenkin MM-kisojen avajaisissa.

Todellista hötäkkää MM-viikko merkitsee etenkin Laura Lepistölle ja Kiira Korvelle. Kumpikin nähdään avajaisten jäällä, viikon mittaan he työskentelevat Ylen kommentaattoreina.

Myös Leena Lehtolainen saa laittaa areenalla tossua toisen eteen, sillä hän työskentelee kisoissa journalistina ja sen lisäksi mm. vierailee Tammen osastolla esittelemässä Jään lumo -uutuuskirjaa.

Kaikki kummit nähdään kisaviikon aikana Hartwall Arenan kolmannesta kerroksesta löytyvältä tapahtumavalta.

Laura Lepistö ja Kiira Korpi luovuttivat omat kummilippunsa helsinkiläisen HOPE-yhdistyksen kautta vähävaraisille luistelusta kiinnostuneille perheille. Kummien riemuksi HOPEn myymälästä löytyi myös luistelupuku.

Taitoluistelu-lehti 2/2017