Tapahtumat

"Nautimme täydelle katsomolle esiintymisestä"

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis MM-finaaliin kahdeksannelta sijalta

24 maaliskuun, 2023 STLL STLL

Jäätanssijat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis luistelivat onnistuneen rytmitanssin Japanin Saitamassa käytävissä MM-kilpailuissa. Pisteet 76,97 veivät tammikuussa EM-pronssia saavuttaneen parin sijalle kahdeksan ja toivat paikan finaaliin. Paikan vapaatanssikilpailuun saavutti rytmitanssin 20 parasta paria.

”Ohjelman alussa luistelu oli pikkuisen varovaista, mutta loppua kohden pystyimme vapautumaan ja päästettiin kaikki irti.”

Parin sambaa ja rumbaa yhdistelevä vauhdikas ohjelma eteni laadukkaasti ja japanilaisyleisön hurja kannustus siivitti kauden viimeisen rytmitanssin tunnelmaa. Tällä kaudella rytmitanssit luistellaan latinalaisiin rytmeihin.

– Oli aivan mahtavaa kilpailla tänään. Ohjelman alussa luistelu oli pikkuisen varovaista, mutta loppua kohden pystyimme vapautumaan ja päästettiin kaikki irti, Versluis kuvaili rytmitanssin jälkeen.

–  Nautimme täydelle katsomolle esiintymisestä ja yritimme näyttää osaamisemme. Täällä oli ihanaa luistella kauden viimeinen rytmitanssi. Myös vapaatanssiin lähdemme luottavaisin mielin, Turkkila iloitsi.

Rytmitanssin jälkeen kilpailua johtavat viime vuoden MM-pronssimitalistit Yhdysvaltojen Madison Chock ja Evan Bates uusin ennätyspistein 91,94. Toisena ovat hallitsevat Euroopan mestarit Italian Charlene Guignard ja Marco Fabbri 88,21 pisteellä ja kolmannelta sijalta vapaatanssiin lähtevät Kanadan Piper Gilles ja Paul Poirier pistein 87,34.

Jäätanssin vapaatanssikilpailu luistellaan lauantaina 25.3. Suomen aikaa klo 5.30 alkaen.

Tulokset