Tapahtumat

Ennätyspisteet loukkaantumisen jälkeen

Turkkila – Versluis upeasti Egna Dance Trophyn voittoon

9 helmikuun, 2020 JA KUVAT STLL

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis palasivat voitokkaasti kilpajäille Egna Dance Trophyssa Italiassa. Loukkaantumisen vuoksi syksyn sivussa ollut pari nappasi voiton uusilla ennätyspisteillään 182,88.

– Olemme super, super iloisia! Tämä ei ollut helppo paikka luistella pitkän kisatauon jälkeen, mutta onnistuimme pitämään keskittymisen koko ohjelman ajan. Teimme ennätyspisteet sekä rytmitanssissa että vapaatanssissa ja nappasimme uramme ensimmäisen kansainvälisen kilpailun voiton, tämä oli kuin kirsikka kakun päällä, pari iloitsi.

Suomalaiset jäätanssijat Egna Dance Trophyssa Italiassa.
Suomalaisedustajat ja valmentajiensa kanssa Egna Dance Trophyssa Italiassa: Ossi Kanervo, Juho Pirinen, Yuka Orihara, Maurizio Margaglio, Arina Klinovitskaya, Jussiville Partanen, Juulia Turkkila ja Matthias Versluis.

Yuka Orihara ja Juho Pirinen sijoittuivat kilpailun viidenneksi pistein 168,75. Uudet ennätyspisteensä 134,36 luistelleet Arina Klinovitskaya ja Jussiville Partanen sijoittuivat kymmenenneksi. Toiseksi kilpailussa luistelivat rytmitanssin jälkeen johdossa olleet venäläiset Anastasiia SkoptsovaKirill Aleshin 182,57 pisteellä.

Egna Dance Trophyn tulokset.