Psst!

MM-rahojen käytöstä päätetään

28 syyskuun, 2017

Suomen ja Helsingin viime keväänä isännöimät taitoluistelun MM-kisat olivat suuri menestys paitsi kilpailullisesti myös taloudellisesti. MM-kisat toivat Suomen Taitoluisteluliitolle 2,9 miljoonan euron tuloksen. Myös isäntäkaupunki hyötyi: kisavieraat jättivät Helsinkiin lähes 14 miljoonaa euroa.

Suomen Taitoluisteluliitto on toiminut vastaavien positiivisten tulosten suhteen vastuullisesti: rahojen sijoitus tulevaisuutta varten ja mahdolliset kohdennukset on pohdittu tarkkaan. Näin tapahtuu myös MM-kisojen tuoton suhteen.
STLL:n liittohallitus on jo huolella linjannut omia näkemyksiään ja valmistellut asiaa esitettäväksi 25. marraskuuta Helsingissä pidettävässä syysliittokokouksessa.

Taitoluisteluliiton liittokokous pidetään Radion Royal Blue -hotellissa, joka isännöi 25.11. todellista lajien ja lajiliittojen superlauantaita.

Superlauantai on Olympiakomitean ja useiden eri lajiliittojen yhteinen päivä, jota vietetään verkostoituen ja lajiliittojen kuulumisia vaihtaen. Superlauantaista ja sen ohjelmasta enemmän tietoa www.olympiakomitea.fi.
Suomen Taitoluisteluliiton liittokokouksessa myöhemmin iltapäivällä tehdään mm. henkilövalintoja liittohallitukseen. Siitä erovuorossa ovat tällä kertaa Kirsi Greis, Mika Saarelainen, Irja Simola sekä Laura Lepistö. Ehdokasasettelu on käynnissä 3. lokakuuta asti.

Lue lisää www.stll.fi.

Taitoluistelu-lehti 4/2017