Kiss & Cry

Nyt loppui #sneakpeekit – paljastamme SM-joukkueiden teemat

26 lokakuun, 2018

Muodostelmajoukkueiden kryptiset Instagram-päivitykset ovat härnänneet käyttäjiä viimeiset viikot. Kauden 2018–2019 teemoja on #sneakpeekattu enemmän kuin koskaan. Osa SM-joukkueista on jo paljastanut teemansa, mutta salamyhkäisimmät hautovat niitä edelleen. Skatingfinland.fi oli utelias ja selvitti puolestasi lähes kaikkien SM-joukkueiden teemat ennen kuin jännittävä kisakausi pyörähtää käyntiin lauantaina Metro Areenalla Espoossa. SM-sarjojen 1. valintakilpailussa jään valloittaa 35 joukkuetta ja yli 700 luistelijaa.

Synkkää ja herkkää

SM-seniorijoukkueet esittivät teemoiltaan varsin erilaiset lyhytohjelmansa kolme viikkoa sitten Finlandia Trophy Espoossa. Vapaaohjelmissa jokaiselta joukkueelta on odotettavissa lyhkärin täydellinen vastakohta – ainakin #sneakpeekien perusteella. Olympia-haaveilijoista kuoriutuu Transformereita, sensuelleista Édith Piaf -tulkitsijoista sykkiviä radioaaltoja, räväköistä katutanssijoista unettomia yössäkulkijoita ja mustaa puhuvista korpeista henkäys ilmaa vain.

SM-junioreiden ja SM-noviisien teemoissa korostuu rohkeus, synkkyys, selviytyminen ja universumin tulevaisuus unohtamatta herkkiä kasvukertomuksia. Ohjelmien tarinat ovat luettavissa useamman joukkueen Instagram-tilillä. Alla listattuna SM-senioreiden, SM-junioreiden ja SM-noviisien ohjelmien teemat.

TEKSTI JA KUVITUS Katariina Kivimäki INSTAGRAM-KUVAT @suncityswing, @finetteshtk, @teammystiquehsk, @marigoldiceunity, @lumineerssynchro, @teamuniquehsk, @teamestreija, @bluearrowsfin, @helsinkirockettes, @starlightshl, @auroraborealisfin, @novetteshtk, @dreamedgesofficial, @suncitysynchro ja @reflectionsfin

LISÄTIETOA kilpailusta ja aikataulusta Helsingfors Skridskoklubbin sivuilla.