KILPAILUPUKU 2020
Kiss & Cry

Kenellä on kauden 2019–2020 tyylikkäin kilpailuasu?

Ilmoita suosikkipukusi mukaan kilpailuun!

31 tammikuun, 2020 JA KUVAT STLL

Taitoluistelujäällä on nähty tällä kaudella kimallusta ja säihkettä, hienostunutta eleganssia mutta myös ihanaa hulluttelua ja heittäytymistä. Katsomoissa on toden totta saanut ihastella uniikkeja ja kekseliäitä kilpailupukujua!

On tullut aika äänestää kauden tyylikkäimmät ja kekseliäimmät kisapuvut SkatingFinland.fi-sivuston leikkimielisessä kilpailussa. Ja siihen kaipaamme juuri sinun apuasi!

Ilmoita rohkeasti oma/joukkueesi tai ihailemasi luistelijan/joukkueen kaudella 2019–2020 käytössä oleva kisapuku mukaan kilpailuun. Sarjoja on kaksi:
Yksinluistelu- ja jäätanssipuvut
Muodostelmaluistelupuvut

SkatingFinland.fin raati, jonka puheenjohtajana toimii muotiasiantuntija Sami Sykkö, valitsee sarjojen finalistit, joiden joukosta yleisö äänestää voittajat. Olemme finalisteihin yhteydessä sähköpostitse ennen äänestystä.

Osallistumisohjeet

Ilmoita kilpailupuku mukaan kisaan alla olevalla lomakkeella 22.2.2020 mennessä. Kerro meille, kenen puku on kyseessä sekä ohjelman teema tai musiikki. Voit myös mainita puvun ompelijan tai muita kiinnostavia lisätietoja. Liitä mukaan 1–3 kuvaa puvusta.

Ilmoita suosikkipukusi mukaan Kilpailupuku 2020 -äänestykseen!


Arvomme kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken viisi kahden kahden hengen lippupakettia Angry Birds On Ice -jääshow’hun. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Lue myös