Henkilöt

Laura Lepistö, olympiaedustajamme 2010

22 helmikuun, 2018 STLL Jesse Väänänen

Esittelemme PyeongChangin olympialaisten kunniaksi kaikki elossa olevat lajimme olympiaedustajat. Kysyimme jokaiselta neljä kysymystä:

  • Urasi merkittävin kilpailu/tapahtuma/ hetki?
  • Mitä urasi sinulle opetti?
  • Mitä sinulle kuuluu nykyisin?
  • Mikä on nyt suhteesi taitoluisteluun?

Laura Lepistö
Vancouver 2010
/ sijoitus 6.

Vaikka urheilullisesti arvostan eniten MM-pronssia saavutuksena, sykähdyttävimpinä urani hetkinä pidän Vancouverin olympialaisia sekä EM-kotikisoja 2009. Kotikisojen humua ja tunnelmaa ei voi sanoin kuvailla. Kaikki kannustivat meitä, jokainen vapaaehtoinen tai kisoissa työskentelevä tsemppasi käytävillä.

Uskon, että olisin aika erilainen ihminen ilman luisteluelämää. Eniten luistelu on opettanut kaikenlaisessa itsensä kehittämisessä ja tuntemisessa. Opin esimerkiksi paljon itseni analysoimisesta nimenomaan mentaalivalmennuksen puolelta, mikä on suureksi hyödyksi myös nykyään arjessa. Myös työnteosta nauttiminen on jäänyt päälle urheilusta.

Perustimme vuosi sitten yrityksen, joka on erikoistunut sisältömarkkinointiin urheilussa. Teemme sisällöntuotantoa, kuva- ja videotuotantoa, brändäystä, designia ja managerointia urheilijoille. Toimimme pääasiassa urheilussa toimivien organisaatioiden, järjestöjen ja yritystenkin kanssa. Saan tällä tavoin yhdistettyä erityisosaamistani urheilun saralta sekä kaupallisia opintojani Aalto Yliopistossa, josta valmistuin kauppatieteiden maisteriksi toissa keväänä.

Järjestän luisteluleirejä nuorille muutamalla urheiluopistolla ja toimin Ylen asiantuntijatehtävissä. Olen myös mukana liiton hallituksessa. Tykkään suunnattomasti käydä edelleen luistelemassa. Se on edelleen paras tapa liikkua ja ensirakkauteni!

Laura Lepistön vapaaohjelma Vancouverin olympialaisissa 2010 https://www.youtube.com/watch?v=4weEQpVgMQ8