Henkilöt

Kiira Korpi, olympiaedustajamme 2006 & 2010

22 helmikuun, 2018

Esittelemme PyeongChangin olympialaisten kunniaksi kaikki elossa olevat lajimme olympiaedustajat. Kysyimme jokaiselta neljä kysymystä:

  • Urasi merkittävin kilpailu/tapahtuma/ hetki?
  • Mitä urasi sinulle opetti?
  • Mitä sinulle kuuluu nykyisin?
  • Mikä on nyt suhteesi taitoluisteluun?

Kiira Korpi
Torino 2006 / sijoitus 16.
Vancouver 2010 / sijoitus 11.

Viimeinen MM-kilpailuni Shanghaissa vuonna 2015 oli minulle jollakin tapaa elämää mullistava kokemus, vaikka itse kilpailu menikin huonosti. Siitä lähti käyntiin sisäinen prosessi, jonka seurauksena elämäni muuttui.

Taitoluistelu opetti minulle monia taitoja, joista on ollut kilpailu-urani jälkeen paljon hyötyä.  Opin myös, mikä elämässä on tärkeää ja mikä ei ja sen, että unelmien eteen kannattaa tehdä töitä.

Minulle on tapahtunut paljon suuria ja positiivisia muutoksia, joista esimerksiksi muutto New Yorkiin, jossa asun tällä hetkellä.

Luisteleminen on muuttanut muotoaan, kun kilpaileminen on vaihtunut esiintymisiksi. Suhteeni taitoluisteluun on nykyisin paljon rennompi. Olen onnellinen, että olen päässyt esiintymään moniin erilaisiin tilaisuuksiin ja paikkoihin joista ehkä yksi mieleenpainuvimmista on Veronan amfiteatteri. Haaveilen siitä, että saisin jatkossa tehdä enemmän koreografioita.

Kiira Korven vapaaohjelma Torinon olympialaisissa 2006 https://www.youtube.com/watch?v=auJsiYAMGyk

Kuva Jesse Väänänen