Tapahtumat

Sirkka ja Emmi PyeongChangissa: osa 3

17 helmikuun, 2018

Suomen taitoluistelun olympiajoukkue PyeongChangissa, Emmi Peltonen ja Sirkka Kaipio, kertovat kuulumisiaan Etelä-Koreasta paikan päältä. Kaksikko on matkalla reilu 1,5 viikkoa.

Päivän kysymys kuuluu: ”kuinka ihmeessä saatte aikanne kulumaan”?

-Päivät rullaavat kiihkeästi, sillä omien harjoitusten lisäksi, joita on kaksi kertaa päivässä, on paljon nähtävää ja koettavaa. Eilen olimme Emmin kanssa katsomassa illan Suomi-Norja kiekkopeliä, Sirkka kertoo.

Kaksikolla oli oikein hauskaa istua katsomossa yhdistetyn ja mäkihyppääjien kanssa kannustaen Suomen omia poikia. Kuva on otettu kyseisestä kiekkomatsista.

-Tänään harkkojen välissä istua tapitin miesten taitoluistelun finaalia. Täytyy sanoa, että tunnelma oli käsinkosketeltava. Herkistyin jo kisan alkumetreillä, kun luistelijat ylsivät erinomaisiin suorituksiin. Kyllä oli juhlavaa nähdä Nathan Chenin onnistuminen, kuten tietenkin kaksinkertaisen olympiavoittajan Yuzuru Hanyun. Kilpailu oli jännittävä ja taso kova, Sirkka tunnelmoi.

Kisan jälkeen olikin vuorossa Emmin harjoitukset. Sen jälkeen tulikin jo kiire tiimiolkkariin seuraamaan naisten viestihiihtoa ja ampumahiihtoa.

-Ai tätä urheilun hurmaa, Sirkka iloitsee!

Näin ne päivät hurahtavat.