Seurassa

Taitoluisteluliitto muuton edessä

20 joulukuun, 2017

Valmistelut muuttoa varten ovat jo käynnissä Taitoluisteluliiton toimistossa.

Suomen Taitoluisteluliitto ei enää tammikuun jälkeen löydy monelle liiton toimistossa vierailleelle tutusta paikasta Helsingin Pasilasta. Olympiakomitea ja sen mukana puolen sataa järjestöä muuttavat Radiokadun Valo-talosta Pitäjänmäelle uuteen toimitilakokonaisuuteen. Toimitilat ovat Valimotie 10:ssä.

Uusissa tiloissa korostuu yhdessä tekeminen. Tilat ovat hyvin muokattavissa eri järjestöjen tarpeisiin, ja osa lajiliitoista muuttaa suoraan yhdessä jakamaan tiloja keskenään. Perinteisten toimistohuoneiden lisäksi kiinteistössä on erilaisia ryhmätyötiloja, hiljaisia huoneita ja ad hoc -tyyppisiä kokouspisteitä.

Suomen Taitoluisteluliiton varsinainen muuttopäivä on keskiviikkona 24. tammikuuta, mutta liiton henkilöstöllä pitää kiirettä sekä muuton että myös mm. EM-kilpailujen vuoksi koko tammikuun.

– Meillä toimiston väellä on harras pyyntö kaikille meitä tammikuussa tavoitteleville. Pyrkikää hoitamaan asianne joko puhelimitse tai sähköposteilla, meillä on toimistossa muuton alla aika tukkoista, toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo sanoo.

Kannattaa huomata myös se, että Taitoluisteluliiton toimisto on joulun ja vuoden vaihteen väliviikolla 27.-29. joulukuuta suljettuna.

Taitoluistelulehti 5/2017