Seurassa

Satuklassikot ja Disney-leffat kestosuosikkeina

4 toukokuun, 2018

Suomalaiset taitoluisteluseurat ovat kautta vuosien suosineet kevätnäytöstensä aiheina sekä klassikkosatuja Prinsessa Ruususesta ja Tuhkimosta alkaen että myös Disneyn elokuvien jääversioita. Samoissa tunnelmissa mentiin myös tänä keväänä.

Aivan erityisen suosittuja Disney-aiheita tänä keväänä olivat Frozen, Vaiana ja Kaksin karkuteillä, jotka kaikki saivat suomalaisseuroissa useampia jääsovituksia. Mutta myös paljon kivoja erikoisuuksia nähtiin kevään näytöskimarassa.

Tampereella, Tapparan kevätnäytöksessä seikkailivat tänä vuonna vauhdikkaat, suloiset Pikku-Ponit My Little Pony-sarjan mukaisesti. Raumalla taas koettiin Euroviisujen euforiaa jäällä. Ylöjärvellä puolestaan nautittiin Lauantai-illan huumasta.

Helsingin Luistelijat järjestää vuosittain yhden Suomen suurimmista kevätnäytöksistä. Tänä vuonna HL juhli 110-vuotista taivaltaan Maija Poppasen seurassa. Sekä SalPan taitoluistelu että Porvoon Taitoluistelijat juhlistivat puolestaan 40-vuotista toimintaansa. Salossa kevätesityksenä oli ”Onnea, Salla”, Porvoossa Rio.

Taitoluistelu-lehti 2/2018